یونولیت
قیمت به روز و خرید آنلاین

یونولیت‌ها که در ایران با نام های پلاستوفوم و آکاسیف شناخته میشوند یکی از مواد ساختمانی رایج هستند که نام اصلی آن ها پلی استرین انبساطی یا EPS است. این محصول در بعضی کشور ها نیز به اسم استایروفوم (Styrofoam) شناخته میشود.یونولیت ها به عنوان جایگزین مناسبی برای مصالح سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. یونولیت ها سبک و معمولا سفید رنگ هستند این محصولات پلیمیری عایق صدا ، رطوبت و دما بوده و به دلیل خواص منحصر به فردشان در  کاهش وزن ساختمان، افزایش امنیت در برابر زلزله و صرفه‌جویی در هزینه و وقت و… ، در بسیاری از صنایع و ساختمان‌ها کاربرد دارند.

کاربردها و انواع یونولیت‌ :

 

انواع یونولیت

یونولیت‌ها به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردی که دارند، در بسیاری از صنایعاز قبیل ،  ساختمان‌سازی ، خودروسازی ، تجهیزات و مبلمان و … استفاده میشوند.

یونولیت سقفی : 

 

یکی از پرکاربردترین نوع یونولیت ها ، یونولیت سقفی است. یونولیت سقفی از برش دادن یونولیت مادر تولید می‌شود. دانسیته آن از 6 تا 15 بوده و در ابعاد و اندازه‌های مختلفی برش داده می‌شود. به طور کلی این محصول در وزن‌ های 1200 گرم تا 3000 گرم تولید می‌گردد. اصلی‌ترین کاربرد این یونولیت های سقفی اجرای سقف تیرچه بتنی است. این محصول در ابعاد مورد نظر مشتری نیز می‌تواند تولید گردد. بنابراین ضایعات ندارد.

یونولیت فشرده

یونولیت فشرده دارای وزن بالایی است و دلیل آن دانسیته یا همان چگالی بالای آن به دلیل فشرده بودن یونولیت است. یونولیت فشرده یکی از پرکاربردترین انواع یونولیت است که در موارد گوناگون مانند صنعت ساختمان، صنعت خودروسازی، صنایع غذایی، قالب سازی، مجسمه سازی، درب های ضد سرقت، عایق سازی، بسته بندی و … مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از مهم ترین کاربردهای یونولیت فشرده این است که می توان آن را در ترکیب با عایق های صوتی دیگر مانند فوم های آکوستیک، پشم سنگ و… استفاده کرد و کاربرد صداگیری آن را افزایش داد. ضمنا نامگذاری ورق های یونولیت فشرده  بر اساس وضعیت و میزان فشردگی آن ها انجام می گیرد.

یونولیت دیواری

از موارد کاربرد یونولیت های دیواری می تواند به موارد زیر اشاره کرد :

استفاده در داخل دیوار مانند بلوک های سفالی و یا بلوک های سیمانی و یا استفاده بر روی دیوار.

استفاده از یونولیت و پلاستوفوم دیواری به عنوان درز انقطاع بین دو دیوار در ساختمان ها.

به طور کل میتوان استفاده های  مختلفی از جمله درزگیری، دکوراسیون داخلی و عایق‌بندی و … را از این محصول انتظار داشت.

مزایای استفاده از یونولیت

  •  قیمت مناسب و صرفه جویی در مصالح ساختمانی.
  • کاهش وزن ساختمان به دلیل وزن کم یونولیت ها.
  • صرفه جویی در مصرف مصالح ساختمانی.
  • افزایش سرعت ساخت‌وساز و کاهش نیاز به نیروی انسانی بیشتر.
  • کاهش قابل توجه قطر سازه‌های بتنی و فلزی
  • کاهش مصرف انرژی .
  • مقاومت بالا در برابر زلزله و کاهش ضایعات
ادامه مطلب

تماس با ما